#coronavirus

COVID-19. Încă un deces la nivelul judeţului Bacău, 952 decese la nivel naţional până astăzi.

Încă un deces la nivelul judeţului Bacău din cauza infectării cu COVID-19. Femeia, în vârsta de 46 de ani, suferea printre altele şi de sdr. mielodisplazic, trombocitopenie secundară. Ea a fost confirmată cu infectare COVID-19 în data de 29 aprilie 2020 şi a decedat ieri.

Autoritățile au anunțat, astăzi, un nou bilanț al infecțiilor cu COVID-19: sunt 15.362 cazuri.

Până astăzi, 10 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 231 de noi cazuri de îmbolnăvire.