National

Când prezinţi măsuri mincinoase la partid, leşini?

Președintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă. Ciolacu prezenta măsurile propuse de social-democrați pentru relansarea economiei.

Transmisiunea în direct a conferinței a fost întreruptă, după ce lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău și a părut că și pierde echilibrul.

Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure. Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat pentru a-i acorda asistență medicală. PSD a transmis că Marcel Ciolacu și-a revenit după episodul respectiv și a preferat să nu mai aștepte sosirea ambulanței. El a ieșit în curte și a plecat cu un șofer la spital.

La ora 13.00, Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar Carol Davila, unde i se vor face investigații medicale.