Comunicat de presa

Se lucrează pentru finalizarea etajelor 4 și 5 de la Spital.

Câteva imagini din șantierul Spitalului Municipal unde Societatea de Servicii Publice Municipale execută lucrări pentru punerea în funcțiune a parterului și a etajelor 4 și 5.

Chiar dacă ne-am propus să finalizăm aceste lucrări într-un timp foarte scurt nu facem nici un compromis din perspectiva realizării infrastructurii. Ne dorim ca amenajarile pe care le edificăm în acest moment să poată fi utilizate și menținute în viitoarea funcționare a Spitalului ,,Sfânta Maria” Bacău, și după ce vom depăși această criză.

Totodată, dezvoltăm o infrastructură completă și unitară, dedicată funcționarii spitalului în integralitatea sa, nu doar pentru cele trei nivele vizate în acest moment.

Este fară îndoială o mare provocare pentru echipa implicată în aceste lucrări. Deși vorbim de o clădire construită parțial, proba de foc o reprezintă punerea în funcțiune, astfel încât să putem discuta despre o unitate medicală conformă și complet operațională.

Am convingerea că toți profesioniștii angrenați în realizarea acestui obiectiv vor reuși să pună acest spital la dispoziția cetățenilor din municipiul și din județul Bacău.” a mentionat Cosmin Necula pe pagina lui de facebook.