Comunicat de presa

?????̦?? ?? ??.??? ??? pentru Spitalul de Pneumoftiziologie.

?????̦?? ?? ??.??? ??? pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din partea Protopopiatului Bacău, Astrazeneca Pharma SRL și Raiffeisen Bank SA.

Vreau să mulțumesc celor trei entități menționate pentru sprijinul substanțial acordat în această perioadă Spitalului de Pneumoftiziologie.

Cu acești bani spitalul va achiziționa aparatură medicală, materiale sanitare și echipamente de protecție ce reprezintă un ajutor important atât în lupta actuală cu noul coronavirus cât și în activitatea curentă a instituției medicale.

??.??? ?? ??? au fost donați de către preoții din Protoieria Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, bani care au fost deja direcționati pentru achiziția de monitoare funcții vitale, infuzomate, pulsoximetre, termometre și injectomate.

Totodată, transmit mulțumirile mele voluntarilor din cadrul Protopopiatului Bacău și ASCOR Bacău pentru sprijinul constant pe care ni l-au oferit în ultimele săptămâni în activitatea de distribuire a ajutoarelor de urgență pentru persoanele vulnerabile.” a scris Cosmin Necula pe facebook.