Local

Zvonistica voia să dea CORA Bacău peste cap.

La primele ore ale dimineţii, m-am trezit cu mesaje ce mă ”informau” că la Cora Bacău sunt infectaţi cu noul coronavirus circa 21 de angajaţi. S-a nimerit să mă aflu în apropierea marketului şi l-am văzut deschis. ”Mai să fie”, îmi zic. Nu cred că s-ar risca ăştia să mai lase deschis magazinul dacă ştirea ar fi adevărată.

Am dat nişte telefoane şi am aflat chiar de la un angajat al marketului că directorul CORA s-a simţit rău pe data de 14 aprilie, având şi febră, el intrând în autoizolare la domiciliu şi cei circa 10 şefi de raion cu care intrase în contact, deasemenea. În data de 25 aprilie, directorul CORA a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar ceilalţi angajaţi nu au avut simptome.

Aşadar, angajaţii se află la muncă, ţinându-se cont de toate regulile de igienă şi protecţie împotriva coronavirus şi mai mult, zilnic, angajaţilor magazinului li se ia temperatura înainte de începerea programului, poartă mănuşi şi viziere, are loc dezinfecţia cărucioarelor şi a suprafeţelor cu care clienţii intră în contact şi păstrează distanţarea socială impusă, la 2 metri.

Aşadar, CORA Bacău e deocamdată un loc sigur pentru cumpărăturile dumneavoastră, zvonurile lansate în această dimineaţă infirmându-se.