Comunicat de presa, Local

Nevila, livrări la domiciliu în tot județul Bacău!

Nevila Oneşti anunţă că face livrări la domiciliu într-o postare pe pagina lor de facebook, livrări pe toată raza judeţului Bacău.

‘Sevicii de calitate la prețuri fără concurentă!

Plata la livrare cu numerar, cu cardul la POS mobil sau online direct pe site. In cazul in care nu sunteți multumiți de serviciile noastre, puteți refuza comanda fără nicio explicație.

Oferim această oportunitate întrucât suntem siguri că oferim servicii de cea mai bună calitate.

– Vreți să evitați aglomerările, pentru a nu vă număra între cei ce contribuie la răspândirea COVID 19?

– Distanțarea socială este o barieră între voi și cei dragi?

– Sunteți la muncă în străinătate şi ati lăsat acasă, în țară părinții bătrâni şi neputincioşi? Dacă da, acum, prin intermediul nostru, puteți să aduceți bucurie tuturor, făcând cumpărături inteligent.

Accesați www.nevila.ro, puneți în coşul de cumpărături produsele dorite (zahăr, ulei, făină, carne, pâine, ouă, băuturi, legume, fructe…) achitați cu cardul online de oriunde v-ați afla în lume, iar de restul ne vom ocupa noi. Un curier rapid va livra comanda în cel mai scurt timp, la adresa indicată de voi.

La comenzi de peste 200 lei, transportul este GRATUIT ! În acest fel, veți scăpa de timpul pierdut pentru a trimite bani celor dragi, iar ei au scăpat de povara de a căra voluminoasele cumpărături de la piață sau supermarket.

Apropo, dacă împreună cu bunicii au rămas în țară și copiii, tot la noi găsiți o variată gamă de dulciuri. Livrăm produse alimentare și industriale cu personal si mașini proprii, dotate cu instalații frigorifice și compartimentări specifice activității.

Mai multe informaţii la 0733.655.000.