Comunicat de presa

Lucian Stanciu Viziteu, deputat USR Bacău – viața băcăuanilor se află pe lista de așteptare a PSD Bacău.

Adrian Popa, directorul SJU Bacău ne-a adus orașul în pragul carantinei! Incompetența sa crasă a făcut ca la Spitalul Județean să nu se facă teste pentru COVID-19, să nu se achiziționeze materiale de protecție pentru cadrele medicale, iar orașul nostru să se afle în pragul unui dezastru sanitar”, declară deputatul USR Viziteu.

Acum câteva săptămâni, Adrian Popa a refuzat să testeze cadrele medicale, susținând că acestea au echipamente. Cu doar câteva zile în urmă se plângea că nu are bani să cumpere echipamentele de protecție pentru cadrele medicale, iar ieri anunță că închide două secții ale spitalului din cauza infecțiilor cu COVID-19. Lipsa de coerență și de discernământ a acestui individ ne pune pe toți în pericol.

Directorul SJU Bacău, Adrian Popa trebuie să răspundă penal și cu funcția pentru dezastrul provocat în Bacău. Ceea ce a făcut Popa se numește zădărnicirea combaterii bolilor și nu cred că îl mai poate scăpa nici baronul Benea!”, continuă Viziteu.

Domnule Brașoveanu, directorul Popa trebuie să plece! Lasați calculele politice de partid și începeți să acționați în interesul și pentru binele băcăuanilor. Sau așteptați lumină de la Bruxelles, înainte de a lua o decizie de viață și de moarte?”, încheie deputatul USR.