Local

Reprezentanții Inspectoratului Județean în Construcții, acuzați de abuz în Buhoci.

Într-o postare pe facebook, viceprimarul comunei Buhoci, acuză inspectorii de abuz și arată cu degetul spre președintele PSD filiala locală.

După cum v-am obișnuit in ultima perioadă de timp de a vă informa cu tot ce se intâmplă la nivelul comunei Buhoci, vă aduc la cunoștință un fapt ce mie personal mi-a dat de găndit.

Am avut o vizită de la Inspectoratul Județean in Construcții Bacău pe data de 14.04.2020, prin reprezentanții acestuia, care au venit să verifice executarea lucrărilor de branșare la apa potabilă.
Nimic incorect și ilegal, numai că atitudinea și modul de acțiune a celor 2 inspectori a lăsat de dorit, deoarece cei doi, insoțiți de președintele organizației PSD-Buhoci, au mers direct in teren la lucrările ce se executau de catre salariatii primăriei certându-i și aducându-le diverse injurii și amenințări. Consider un abuz grosolan din partea inspectorilor care aveau aceiași poziție cu a președintelui PSD, Pușcălargă Gheorghe, care nu avea nici o calitate in situția prezentată.
Dar tocmai aici este dilema cum de salariați ai statului merg in control insoțiți de membrii din conducerea unui partid?
Acum ințeleg toate opozițiile ce le-am avut din partea unor salariați ai instituțiilor de la nivelul județului când aveam nevoie de unele aprobări pentru începerea sau derularea proiectelor atât de necesare pentru comuna noastră. Este clar că PSD -ul nu dorește să se dezvolte și comuna noastră, o comună frumoasă și cu potențial,ce vină au domnilor, locuitorii comunei? Sigur nici una, doar că interesele voastre primează.
Nu o să ne intimidați sau speriați cu mesagerii ce ii aveți in teritoriu sau pe care ii trimite-ți să facă abuzuri prevalându-se de funcțiile politice sau publice, domnilor de la PSD.
Cred că motivele reale de intârziere a finalizării proiectului Apă și Canal sunt legate de relele intenții a celor din PSD.