Un bucureştean, împuşcat mortal după ce a ameninţat şi înjunghiat poliţişti.

Un zmeu a prins curaj după ce, probabil, a văzut imaginile de la Săcele sau Braşov, imagini în care poliţia a dovedit că-i tolerantă cu violenţa afişată de câţiva rromi. Să gândit el că se poate burica la fel şi poliţia o va lua la fugă.

Individul, de loc din Bucureşti, acelaşi care intra cu maşina în gardul Guvernului în 2016, în semn de protest faţă de nerespectarea drepturilor omului, a făcut scandal pe la 4 dimineaţa şi a ameninţat şi înjunghiat doi poliţişti. După ce situaţia degenerase, poliţiştii l-au somat apoi l-au împuşcat. Individul a murit câteva ore mai târziu la spital pentru că îi fusese perforat abdomenul.

E un caz nefericit şi nu ne dorim să mai auzim despre astfel de incidente însă sper ca acest caz să ajungă la urechile ”bombardierilor” şi mai presus de orice, sper ca poliţiştii să folosească armamentul din dotare de fiecare dată când apar zmei certaţi cu legea. Dacă mai avem parte de două-trei cazuri de gen, avem şanse ca incidentele văzute în ultimele zile să fie istorie şi curajul infractorilor ce aruncau cu pietre în maşinile poliţiei sau mai rău, îi agresau, să dispară.