Pareri

Câţiva jurnalişti băcăuani ”pro-ruşi” îi atenţionează pe bătrâni că ”ăştia” îi vor izola forţat.

O propoziţie ruptă din context şi văd reţeaua de socializare plină de tembelism. Efect de turmă. Nu m-aş mira ca izolarea forţată a celor de peste 65 de ani, aşa-zisa izolare, să fie pe buzele unor indivizi ce n-au pus mâna pe-o carte după ce au terminat greu, maxim 4 clase, dar când văd că nişte ”ziarişti” iau în calcul astfel de tâmpenii, iau foc.

Cică Orban aduce nazismul în România odată cu măsura izolării forţate a pensionarilor. Băi oameni buni, ăştia de peste sau sub 65 de ani, dacă sunteţi încă întregi la minte, nu puteţi crede aşa baliverne scoase pe piaţă de grupuri anti-iohaniste şi anti-peneliste. Băi, nu cred. Cum să izolezi forţat persoanele de peste 65 de ani? Unde? Efectiv, cum poţi face asta? Ăştia n-au posibilitatea de a caza românii veniţi de peste hotare, chinuindu-se cu nişte locaţii precare şi cheltuind bani frumoşi, darămi-te să vă bată la uşă apoi să vă ducă în nu ştiu ce locaţie de izolare forţată.

Un tembel şef a preluat din context chestia asta şi a colorat propoziţia finală, apoi a aruncat în online bomba. Şi prostimea, a preluat rapid. Mă repet, nu mă mir că au crezut şi au discutat despre asta oameni simpli, needucaţi şi care trăiesc în comunităţi izolate de civilizaţie, dar să fii întreg la cap şi să ai pretenţii de jurnalist, e grav. Tot ăştia, jurnalişti făcuţi pe bandă rulantă în perioada comunistă, ieşiţi la pensie de curând, vorbesc despre nazism urlând cu tastatura pe conturile lor de facebook dar n-au scos un sunet pe când scriau despre regimul totalitar din România.

Aşadar, dacă ai peste 65 de ani şi eşti sănătos la cap, înţelege riscul la care te expui umblând cu sacoşa 5 ore după o legătură de pătrunjel în cele 3 pieţe ale Bacăului şi stai fără griji în ceea ce priveşte izolarea forţată. Rămâneţi acasă. Aţi renunţat să citiţi presa pupincuristă şi apreciez asta dar atenţie, ăştia s-au mutat în online şi încearcă să obţină puţină atenţie. Că dealtfel, citesc presa rusă din zona Moscovei.

Nu poate exista vreodată o măsură de izolare forţată a persoanelor de peste 65 de ani!