Local

Dragoş Ştefan va lupta pentru sporurile asistentelor de la Centrul Bugetar Creşe Bacău.

O problemă sesizată şi de o urmăritoare TV Urban, cea a sporurilor inexistente în ceea ce priveşte asistentele de la Centrul Bugetar Creşe Bacău, asistente ce au intrat în prima linie a luptei cu noul coronavirus, a ajuns să fie în atenţia viceprimarului Dragoş Ştefan care a postat pe facebook un mesaj de respect pentru efortul lor.

Viceprimarul a promis că la prima şedinţă de CL va ridica problema aceasta şi va propune acordarea sporului de 15% pentru condiţii periculoase.

”De la începutul pandemiei, asistentele de la Centrul Bugetar Creșe sunt în prima linie în lupta cu noul coronavirus Covid 19. Iar dacă spunem că le respectăm și le apreciem, atunci trebuie să fim de acord că merită și sporul de 15% câștigat în anul 2016 prin HCL nr.400/2016, privind Regulamentul de acordare a sporurilor pentru condiții periculoase și vătămatoare. Este un drept pe care și l-au câștigat!

La prima ședință de consiliu local voi propune rectificarea bugetului și acordarea sporului de 15% pentru cele 18 asistente care sunt acum implicate în lupta cu noul coronavirus.

Impactul bugetar este de doar 13.000 lei/lună, iar aceste doamne merită!”