Comunicat de presa

Cosmin Necula despre împărţirea celor 20.000 de pachete pensionarilor.

Într-o postare pe facebook, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, s-a arătat mulţumit de cum decurg lucrurile privind împărţirea celor 20.000 de pachete la pensionarii cu pensia la limită a 1.380 lei şi a dorit să mulţumească tuturor celor implicaţi.

„Cam așa arată o zi în care ne ocupăm de distribuirea celor 20.000 de pachete cu produse alimentare de bază și de igienă către toate persoanele vârstnice cu venituri mici din pensii, de până la 1380 de lei.
Acțiunea noastră a început ieri și va continua în următoarele zile, astfel încât, până la Sărbătorile Pascale să ajungem la fiecare beneficiar.

 Arhiepiscopia Romanului și Bacăului prin parohiile din municipiul Bacau,  Biserica Romano- Catolică prin parohiile din municipiul Bacau, ASCOR Bacău (Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români), Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC), Scoala Sanitara Postliceala ”Sanity” Bacau,  Asociația Valoare Plus, Crucea Rosie Bacau și  militari ai Armatei Române ne oferă zilnic sprijinul lor și merită toată aprecierea comunității noastre.

 Nu pot mulțumi îndeajuns oamenilor implicați și dedicați acestui demers, fie că vorbim de colegii mei din Primăria Bacău sau de voluntarii care ne sunt alături. „

One thought on “Cosmin Necula despre împărţirea celor 20.000 de pachete pensionarilor.

  1. Cum s-a decis suma asta de 1380? Aducă cei care au primit cu 1380 sunt cu mult mai săraci decât tatăl. Meu care are 1382. Pentru amărâții aia de 2 lei nu are dreptul sa primească nimic. Nici bonuri, nici pachete, nimic. Lasă că îi ducem noi din minimul pe economie dacă are nevoie de ceva. Card este criteriul. Prin care s-a decis suma asta minunata de 1380?

Comments are closed.