În câteva zile pot începe lucrările la Spitalul Municipal!

Etajele 4 şi 5 a Spitalului Judeţean se pregăteşte pentru hainele noi promise de Consiliul Judeţean şi Primăria Bacău. Lucrările vor fi cofinanțate în proporţie de 50% de Consiliul Județean și 50% Primăria Bacău.

Ieri, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local au aprobat acest proiect în unanimitate şi lucrururile par ca în sfârşit merg pe drumul cel bun.

Primarl Cosmin Necula a declarat pe facebook:

Astăzi, am semnat contractul de asociere între Primăria Bacău și Consiliul Județean pentru finalizarea, în regim de urgență, a etajelor 4 și 5.

Într-un timp record Primăria Bacău a realizat documentațiile pentru caietul de sarcini ce prevede proiectarea și execuția lucrărilor pe un șantier de o asemenea complexitate.

Procesul de reproiectare a întregului spital, început in luna noiembrie, a fost oprit și ne-am concentrat exclusiv pe adaptarea spațiului pentru preluarea pacienților cu noul coronavirus.

Vreau să știți că am mobilizat toate resursele pe care le avem pentru a proteja sănătatea băcăuanilor. Mergem mai departe cu ceea ce avem de facut!