Comunicat de presa

Prefectul Liviu Miroșeanu, întâlnire cu iz social.

Prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit cu reprezentanții Alianței pentru Unitatea Rromilor Bacău și Asociației „Pro Life Nations” Bacău, domnul președinte Vasile Feraru și doamna vicepreședinte Nicoleta Ungureanu, care s-au oferit să participe la proiectul de asistenţă socială inițiat de Instituția Prefectului.

De asemenea, prefectul Liviu Miroșeanu a avut o întrevedere pe aceeași temă cu părintele decan Isidor Dâscă, conducătorul Decanatului de Bacău al Bisericii Romano-Catolice.

„În contextul acestei situații de o complexitate deosebită, încercăm să aducem alături de noi pe toți oamenii de bine din județul Bacău. La momentul de față, construim structura pentru asigurarea unor servicii de asistență socială care să aibă în centrul preocupării persoanele cele mai vulnerabile la infectarea cu COVID-19. Vrem să ne asigurăm că și cei fără aparținători vor fi ajutați și, de aceea, am făcut apel la instituții cu experiență în oferirea de servicii la domiciliu.”, a precizat prefectul Liviu Miroșeanu.