#coronavirus

Viceprimarul Daniel Ştefan solicită CL câteva măsuri de urgenţă!

Suntem de părere că orice gest făcut de politicieni în aceste zile ar trebui să nu fie catalogat ca fiind parte a jocurilor electorale. Să-i lăsăm să ia măsuri, să doneze, să aducă un aport cât mai mic pentru depăşirea crizei prin care trecem.

Că e de la nu ştiu ce partid plin de nemernici ce au distrus economia, chiar nu mai contează. Am spune că e important să gândească, să ia măsuri concrete şi să aducă o fărâmă de speranţă oamenilor de rând, oamenilor de afaceri sau mai ales celor care şi-au pierdut locul de muncă sau sunt pe cale să şi-l piardă.

În aceste momente de criză, viceprimarul Daniel Ştefan a anunţat că doreşte implementarea de urgenţă a unor măsuri ce pot ajuta enorm şi anume:

-pe perioada șomajului tehnic, trebuie să scutim societățile comerciale de plata taxei de salubrizare.
-chiriașii ANL trebuie sprijiniți. În următoarele trei luni propun să nu facem evacuări, ci eşalonări ale datoriilor.
-societățile din subordinea CL, Thermoenergy, Compania de Apă să nu perceapă penalizări în următoarele trei luni și nici debranșări.

El a scris astăzi pe facebook că şi-ar dori ca la prima şedinţă a CL să se ţină cont de aceste propuneri şi că ele sunt decizii simple care se pot implementa rapid.

Solicitările viceprimarului Dragoş Daniel completează eforturile autorităţilor ce par să fi uitat de lupta electotrală şi cu siguranţă ar aduce o gură de aer atât de necesară în momentele delicate de astăzi.