Coronavirus Romania: Doi morți și zeci de noi infectări!

Coronavirus Romania – 433 de persoane sunt infectate cu coronavirus, in Romania.

Două persoane decedate de coronavirus, in Romania. Barbatul de 67 de ani din Craiova care suferea si de cancer, dar si al doilea caz, un barbat de 74 de ani de la spitalul Victor Babes din Capitala. 

Sunt 67 de cazuri noi in Romania, un total de 433 cazuri in total. 14 pacienti se afla la terapie intensiva, 3 in stare grava, inclusiv fostul ofiter al MAI care a infectat zeci de persoane in Capitala. 64 de persoane au fost vindecate.

Coronavirus Romania – Cifrele zilei de ieri au ajuns la 367 de cazuri de infectare cu coronavirus, insa dupa comunicarea facuta la ora 13 s-au mai inregistrat 11 infectari la spitalul din Suceava. Cadrele medicale de la spitalul din Suceava s-au infectat de la o pacienta. Pe langa aceste cazuri, la ora 13, astazi, urmeaza sa se dea publicitatii noile statistici cu toate cazurile din intreaga tara.

Astazi de dimineata a fost anuntat si primul deces cauzat de coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat care suferea de cancer, fusese la tratament in Franta de curand si s-a intors cu acest virus. Din pacate afectiunile sale preexistente au facut ca virusul sa ii fie fatal.

Medicii de la Spitalul Filiasi s-au ales chiar si cu dosar penal pentru cum au gestionat acest caz pentru ca au pus in pericol viata cadrelor medicale din intreaga sectie a spitalului. 23 de cadre sunt izolate si au fost testate de coronavirus si sunt asteptate rezultatele.

Pana acum au murit 8 romani din cauza coronavirus, dintre care un singur caz pe teritoriul Romaniei si alte sapte in Italia si Franta, dupa cum a anuntat cu cateva zile in urma Ministerul Afacerilor Externe.