Local

S-a înţeles că e un pas mic pentru protejarea a 19.888 de pensionari. S-a votat!

După ce au existat polemici dure între taberele PSD-ului şi ale primarului Necula, astăzi s-a votat în sfârşit bugetul de 1,7 milioane lei destinat pachetelor de igienă ce vor fi distribuite de 100 de angajaţi ai primăriei şi încă 100 de voluntari de la Crucea Roșie, FSC, Școala Sanity, Acțiunea Catolică și ASCOR.

În pachetul „gândit” de primarul Necula, PSD-ul a insistat să se afle şi două perechi de măști medicale de protecție și mănușile aferente (două perechi).

Epidemia nu se combate cu făină și ulei, ci cu măsuri concrete de protecție. Așteptăm ca Primăria Bacău să se asigure că acest nivel minim de protecție al beneficiarilor de pachete va fi respectat întocmai.
Nu abdicăm de la principiul legalității cheltuirii banului public și vom urmări îndeaproape ca distribuirea „pachetelor” să se realizeze cu respectarea tuturor exigențelor sanitare impuse în această perioadă de criză.
„, au declarat cei din PSD după şedinţă de azi a CL.

Consiliul Local a votat, cei 19.888 de pensionari vor putea primi pachetul de subzistență cu alimente de bază și produse igienico-sanitare. Nu doar acești pensionari din municipiul Bacău vor fi ajutați, de luni, alături de numărul de telefon 0234.984, vor fi disponibile zece linii telefonice pe care pensionarii le pot apela, ne pot informa despre problemele pe care le au și, în mod operativ, vom încerca să ajutăm pe fiecare. Mă bucur că acel grup politic care bloca proiectul și-a revenit și și-a dat seama că nu este loc de politică”, a spus după şedinţă primarul Cosmin Necula.