Comunicat de presa

Prefectul Miroşeanu a participat la şedinţa CL Bacău.

Astăzi, prefectul judeţului Bacău a luat parte la şedinţa Consiliului Local în semn de solidaritate cu celelalte instituţii ale statului şi de a da garanţii că Prefectura Bacău îşi dă tot concursul pentru amenajarea etajelor 4-5 ale Spitalului Judeţean pentru eventualele cazuri de coronavirus ce pot apărea în judeţ..

Liviu Miroşeanu a scris astăzi pe facebook:

Am participat astăzi la ședința Consiliului Local, pentru a da un semnal de solidaritate și colaborare cu toate instituțiile statului.
Una din marile provocări ale acestei perioade o reprezintă finalizarea, pe fondul stării de urgență, a lucrărilor de amenajare a etajelor 4 și 5 ale Spitalului Municipal, care să poată deveni funcționale pentru tratarea eventualelor cazuri de coronavirus.
Le-am transmis consilierilor locali că au obligația să ia toate deciziile legale, pentru clarificarea regimului juridic, a alocărilor financiare și a pașilor care trebuie făcuți pentru finalizarea lucrărilor.
Totodată, am asigurat forul legislativ local de totala mea implicare în acest demers, pentru asigurarea unui traseu cât mai facil al documentelor, avizelor și aprobărilor la nivel guvernamental.

Este esențial ca, în aceste momente, toate instituțiile locale și centrale să conlucreze pentru finalizarea acestei investiții care poate face diferența între modurile în care pot fi tratate cazurile de coronavirus în Bacău.