Comunicat de presa

1 tonă de caras în lacul Bacău!

Vineri lacul Bacău a fost populat cu 1 tonă de caras, în cadrul unei acţiuni menită să completeze fondul piscicol existent de pe acestă apă publică aflată în grija CRE Bacău.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa a numeroşi pescari şi a reprezentantului ANPA. Costul populării a fost de 7.200 lei, incluzând materialul de populare, dar şi transportul (430 km), fiind asigurat din bugetul CRE şi prin donaţii din partea prietenilor pescari.
Acţiunile de populare continuă, obiectivul fiind acela de a popula şi cu 1 tonă de crap, cu exemplare de 1-2 kg/buc.

Reuşita se bazează pe sprijinul pasionaţilor de pescuit, important fiind numărul celor care susţin populările şi nu neapărat sumele donate. Până în prezent campaniei de populare s-au alăturat peste 60 de persoane, dar şi Clubul Sportiv de Ecologie Prieteni Pescari din Neamţ, donaţiile ridicându-se la 3.300 lei. Mulţumim !

Vă invităm să vă alăturaţi demersului prin donaţii la sediul CRE, la magazinele de pescuit partenere, sau în contul bancar şi bineînţeles să ne întâlnim cât mai mulţi la următoarea acţiune de populare !

Acţiunile de populare sunt organizate de CRE Bacău în parteneriat cu Grupul pescarilor din Bacau şi magazinele de profil La Ionica – Pescarul profesionist Bacau-Articole de pescuitX-Carp Bacau, Autogară şi Gabi Mocanu Gipo Pescar

Sursa: CRE Bacau