Comunicat de presa

Arena Mall îşi reduce programul de funcţionare!

Astfel, conform comunicatului emis de conducere, spaţiile mall-ului vor funcţiona doar într-un interval de 8 ore, cu menţiunea că se întreprind o serie de măsuri de prevenţie prin igienizarea spaţiilor comune şi suplimentarea măsurilor de protecţie atât a clienţilor, cât şi a angajaţilor.

Va aducem la cunostinta faptul ca, incepand de luni 16.03.2020, Arena Mall functioneaza de la ora 12.00 pana la 20.00 in toate spatiile existente.

De asemenea, in contextul epidemiologic actual, am dispus o serie de masuri de preventie prin igienizarea spatiilor comune si suplimentarea masurilor de protectie atat a clientilor, cat si a angajatilor nostri.

Incurajam un comportament responsabil ce limiteaza raspandirea virusilor prin instalarea dispenserelor cu senzor cu gel antibacterian ce stau la dispozitia consumatorilor in zona de food court, la intrarile in centrul comercial si pe culoarele principale.

De asemenea, monitorizam permanent situatia la nivelul centrului comercial si aplicam o conduita preventiva sporita in #ArenaMallBacau prin aplicarea masurilor aprobate la nivel national.

Avem rugamintea sa va informati utilizand doar sursele oficiale, respectiv Ministerul Sanatatii (www.ms.ro) si Institutul National de Sanatate Publica (www.insp.gov.ro).