National

Covid 19 România: Bilanțul a ajuns la 59!

Update: Încă 6 cazuri au fost confirmate la Hunedoara, joi seara, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal. 

Încă o persoană a fost confirmată, joi dimineața, ca fiind infectată cu coronavirus, anunță Realitatea.net. Aceasta este din Capitală și a intrat în contact cu ofițerul de la MAI.

Bilanțul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 48. Practic, numărul aproape s-a dublat, într-o singură zi. Ultimul pacient a fost confirmat, în această dimineață, iar Bucureștiul are, în acest moment, cele mai multe cazuri. Acesta este din Capitală și a intrat în contact cu ofițerul de la MAI.

Grupul de Comunicare Strategică a informat că este vorba despre o femeie de 20 de ani din București, contact cu fostul ofițer MAI. Astfel, potrivit Grupului, până pe 12 martie, la nivel național au fost confirmate 48 de cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus) pe teritoriul României. Dintre cei 48 de cetățeni care au contactat virusul, 6 au fost declarați vindecați și au fost externați.