Comunicat de presa

Bacăul, pregătit pentru eventualele spații de carantină.

„Pe fondul previzibilelor sosiri în țară a cetățenilor băcăuani din străinătate, în special din Italia, am verificat spațiile de cazare din Bacău în care aceste persoane vor fi izolate, în regim de carantină. În acest moment, sunt pregătite 84 de paturi, în 34 de camere, care îndeplinesc toate condițiile impuse de normele sanitare. În perioada următoare, împreună cu primarii altor localități din județ vom identifica și alte locații, pe raza întregului județ.

Totodată, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, de miercuri, 11 martie, am dispus o serie de măsuri de prevenție, pentru reducerea riscului de îmbolnăviri cu COVID 19, printre care și popularizarea, de către Direcția de Sănătate Publică a măsurilor de prevenire stabilite la nivel central şi instituirea lor la nivelul tuturor unităților administrative teritoriale.

Pentru ziua de joi, 12 martie, am convocat toți primarii la o întâlnire pentru a identifica cele mai bune soluții care se impun, astfel încât fiecare localitate să fie pregătită pentru orice scenariu. „

Comunicat Prefectura judetului Bacau

One thought on “Bacăul, pregătit pentru eventualele spații de carantină.

  1. O intrebare.
    In ce calitate ai facut aceste verificari si ai dispus masurile respective?

Comments are closed.