Local

Trei în unul.

Adică trei contracte de proiectare și execuție de drumuri județene într-o singură săptămână. Un adevărat tur de forță executat de Brașoveanu și vicele Pravăț.

Adevărul este că dacă nu ar fi pornit seria inaugurărilor și semnării de contracte încă din decembrie, a-și fi spus că băieții ăștia au furat startul campaniei electorale, numai că obiectivele realizate și fermitatea cu care pun la punct alte proiecte de vîitor, mă fac să fiu un pic mai rezervat din acest punct de vedere.

Chestia este că la câte trăznăi au făcut oamenii lui Ciolacu la nivel național, subordonații lui Sorin Brașoveanu pot spune că și-au făcut treaba și chiar lasă ceva în urma lor. Spre exemplu astăzi la sediul primăriei din Săucești s-a mai semnat un contract în valoare de 8.400.000 lei +TVA ce privește executarea lucrărilor de asfaltare a DJ 207F.

Contractul ce prevede un termen de execuție de 16 luni dintre care 2 luni pentru proiectare, are și colți pentru executant. Adică penalizări de 0,1%/zi din valoarea contractului pentru neîncadrarea în graficul de lucrări. Cum s-ar spune, în iulie 20-21 vom tropăi pe așfalt de la Berești Bistrița pănă-n Letea Veche și după aia țop pe centura ocolitoare a Bacăului.

Felicitări!