Evenimente

Tânărul băcăuan ce-şi doreşte înainte de toate un oraş curat.

L-am cunoscut la acţiunea organizată în Măgura, cea legată de curăţenie şi mi-a plăcut cum gândeşte. Un tânăr implicat, interesat de viitorul nostru şi grijuliu cu mediul înconjurător. Sorin Aldea e numele lui şi e iniţiatorul mişcării TRASH OUT. A creat pagina de facebook Trash Out, una care se ocupă strict de acţiuni ce vizează mediul înconjurător şi prin care vrea să tragă semnale de alarmă privind pericolele la care ne expunem.

În data de 15 martie 2020 va organiza o acţiune de ecologizare a zonei de sud a oraşului, zona ”Chimiei” mai exact, acţiune la care vom participa şi noi şi la care sunteţi invitaţi şi voi. Mesajul tânărului băcăuan şi clipul video trimis e unul care ne face să credem în tinerii zilei de azi.

România este înghiţită de gunoaie. Autorităţile sunt de multe ori depăşite şi abia dacă reuşesc să menţină curate străzile oraşelor darămite împrejurimile, neavând personal îndeajuns, neavând legi aspre la îndemână şi nici instituţii organizate care să aplice legea, cei care suferă suntem noi iar ăsta e doar începutul. Plasticul ajuns în natura pe lângă faptul că se dezintegrează foarte greu dar atunci când o face el se dezintegrează în particule de micro plastic care poluează solul, apele şi aerul. Exact ce avem noi nevoie ca să trăim sănătos. Poluandu-le ne omorâm singuri! Plasticul în organism cauzează obezitate, tulburări ale sistemului reproducător, cancer și întârzieri de dezvoltare la copii. De aceea e de mare importanţă să nu mai fim indiferenţi şi să privim în jur! Fac apel la toţi locuitorii oraşului Bacău să ia puţin din timpul lor şi să participe la acţiunile noastre de ecologizare! Vă aşteptăm cu drag! Mulțumesc!

Evenimentul poate fi gasit aici: https://www.facebook.com/events/222400912142829/