Comunicat de presa

Vis împlinit pentru locuitorii comunei Strugari .

Astăzi, la Primăria Strugari, în prezența deputatului Claudiu Ilișanu, a președintelui Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a primarilor din comunele Berești Tazlău, Dumitru Tulpan și Scorțeni, Cătălin Anton, precum și a edilului comunei Strugari, Vasile Rotaru a fost semnat contractul de proiectare și execuție, valoarea investiției fiind de 34,3 milioane de lei, cu TVA; suma este asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Bacău.

Sorin Brașoveanu, președinte: “Semnăm astăzi contractul pentru ceea ce va fi un nou șantier, al doilea din săptămâna aceasta, care se adaugă celor aflate deja în derulare, și care vor schimba total fața și condițiile de viață ale locuitorilor din aceste localități. Sunt sate, condamnate până acum la praf, care, prin modernizarea drumurilor de acces, vor avea o nouă șansă la dezvoltare.” a subliniat Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău.

La rândul său, primarul comunei Strugari Vasile Rotaru s-a declarat încântat de implementarea acest obiectiv de investiții.

Asfaltarea acestui drum reprezintă un vis împlinit pentru comunitatea noastră, având în vedere că el va deservi trei sate făcând legătura cu Bacăul prin Crihan și Margineni, scurtând astfel distanta dintre Strugari și Bacău cu aproximativ 20 de kilometri.