Local

35 de antrenori, solidari cu Gavriliu! Petiţie depusă la registratura Primăriei Bacău!

”Noi, personalul, antrenorii şi colaboratorii CSM Bacău dorim să vă facem precizarea că în ultimii ani, activitatea clubului nostru s-a desfăşurat în condiţii normale. Cu plusuri şi minusuri, cu mulţumiri şi nemulţumiri, am fost şi suntem o familie a sportului.
Am putut vedea în spaţiul public neînţelegerile dintre dumneavoastră şi directorul CSM Bacău, domnul Adrian Gavriliu (un om de sport), neînţelegeri care au început să se răsfrângă asupra activităţii şi imaginii noastre.
În lumea sportului, la fel ca şi alte domenii, este nevoie, pe lângă muncă asiduă depusă de sportivi şi antrenori şi de susţinere financiară. Întârzierile cu alocarea bugetului lunar venite din partea primăriei ne fracturează activitatea şi ne creează instabilitate.
Facem un apel la dumneavoastră să alegeţi drumul reconcilierii cu conducerea CSM Bacău şi să nu amestecaţi vendetele politice sau persoane sau personale cu activitatea noastră, să ne respectaţi munca depusă şi rezultatele obţinute, aşa cum este firesc, pentru că în caz contrar, performanţă la care aspirăm cu toţii poate fi afectată.
Cu deosebită consideraţie!”

35 de antrenori ai CSM Bacău sunt solidari cu Adrian Gavriliu şi au semnat această petiţie săptămâna trecută, petiţie depusă la registratura Primăriei Bacău, alaltăieri.