Pareri

Am ramas fara placerea pupatului de moaste. Bata-l vina de coronavirus.

Mai marii bisericii se tem de coronavirus si indeamna enoriasii sa vina de acasa cu lingurita lor pentru Impartasanie. Deasemenea, pupatul icoanelor nu e recomandata, dar nu interzisa, in timp ce ne gandim la moastele care va sa vina in perioada urmatoare.

Pai, cum sa reziste enoriasul fara tavalugul creat la pupatul moastelor cat timp coronavirusul ne da tarcoale?

Cea mai buna intrebare e acum legata de protectia pe care o poate sau n-o poate ”asigura” biserica. Nu cumva enoriasii fug spre spitale in vremurile astea ce nu sunt deloc favorabile unui trai linistit? Care spitale, zic. Alea care zac neterminate? Alea in care timpul de asteptare depaseste norma de munca a unui angajat?

Sa mergem cu totii la biserica, sa lasam medicii in liniste si sa rugam administratia sa mai aloce bani lacaselor de cult in detrimentul paturilor neindestulatoare pentru bolnavii ce ajung la spital pentru ca nu-i asa, daca se enerveaza popa si scoate icoanele facatoare de minuni, virusul asta amarat face cale-ntoarsa.

Celor peste 70 de ani li se recomanda de mai marii bisericii evitarea prezentei in biserici. Pai cine sa vina la slujbe mon cher? Copchiii ce se dau cu rolele in parc? Elevii care fumeaza in pauzele dintre ore?

Asadar, am ramas fara placerea pupaturilor de moaste, pana la loc comanda.