Local

Proteste majore la Colegiul Karpen! Părinţii au protestat în faţa liceului!

Proteste majore în faţa Colegiului Karpen, acolo unde astăzi s-a hotărât ca cei suspecţi de coronavirus, întorşi pe calea aerului din Italia să fie ţinuţi în carantină, în căminul liceului. Elevii din cămin au fost deja mutaţi în această seară în diferite locaţii din municipiu.

Foto: Dorin Chirilescu

Prezent în faţa liceului, Dorin Chirilescu a transmis live protestul părinţilor şi a profesorilor îngrijoraţi de aceasta măsura. Mai mult, Federaţia Tinerilor din Bacău au anunţat pe facebook că se alătura acestui protest.

”Venim în sprijinul elevilor și părinților și cerem suspendarea orelor în Colegiul “N. V. Karpen”

Decizia a fost deja luată cu privire la cazarea oamenilor în căminul Colegiului “N. V. Karpen”, iar elevii și părinții nu sunt mulțumiți.

Venim în sprijinul acestora și recomandăm că orele să fie suspendate până lucrurile vor reveni la normal.

Ne putem doar imagina prin ce trec oamenii care vor fi nevoiți să stea în carantină. Îndreptăm gândurile noastre bune către ei și putem doar să sperăm că toată lumea este sănătoasă și că situația nu va degenera.

P.S: elevii din Republica Moldova urmează să fie transportați acasă de către echipajele de poliție. Nu avem încă informații cu privire la ce se va întâmpla cu ceilalți căminiști.”