Evenimente

Veronica Donţu, primarul comunei Tamaşi, ”Primar de 4 stele”.

Când vorbim de primăria Tamaşi, putem să fim invidioşi şi să ne dorim a trăi într-o astfel de comună. De multe ori am discutat cu membri ai altor partide, ducând discuţia spre comuna Tamaşi şi doamna primar Donţu Veronica, aceştia spunându-mi fără doar şi poate că acolo se întâmplă minuni.

E primar PSD, luptăm cu ei pe toate planurile, însă primăriţa asta îşi face treaba acolo” e declaraţia unui membru USR dintr-o comună învecinată.

Acolo se află o administraţie activă în ceea ce priveşte investiţiile şi grija pentru bună gospodărire a comunei în care există şi ”Scoala după şcoală”, lucru de apreciat pentru o zonă rurală. De curând, preşedintele comunelor din România, Emil Drăghici, a oferit titlul de ”Primar de 4 stele” doamnei Veronica Donţu, cu ocazia celei de 23-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a A. Co. R. de la Bucureşti, adunare organizată intre 16-19 februarie 2020.

Veronica Donţu a mulţumit locuitorilor comunei Tamaşi într-o postare pe facebook:

Dumneavoastră dragii mei, sunteți cei care mi-ați dat această şansă! Vă mulțumesc pentru încredere, susținere și apreciere! Acestea îmi încălzesc sufletul şi mă încarcă cu energie.
Am primit Titlul, Certificatul și Diploma de excelență „PRIMAR DE 4 STELE”, ce se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de patru ori în această funcție.’