Diverse

”Rămân liberal convins, dar aş putea vota cu USR” – Mihai Candet, ultimul demisionar din PNL Bacău

Ne confruntăm cu probleme numeroase în sânul partidelor locale şi observăm că acest lucru se întâmplă poate prea des zilele astea. Scandal în mai toate partidele şi toţi politicienii de vază se bălăcăresc în public pentru proiecte ce pot aduce procent electoral.

Cel mai nou demisionar al PNL Bacău, Mihai Candet, a vorbit în seara asta, în emisiunea lui Gabriel Bălan, ”Dialoguri pe scara Richter”, despre ce presiuni există în grupul PNL Bacău şi a arătat cu degetul spre preşedintele filialei judeţene, Ionel Palăr, explicând detalii despre lupta celor tineri în raport cu ”bătrânii” penelişti ce par să nu-i ”adopte” în niciun fel.

Candet: ”Palăr crede că e văzut foarte bine în Bacău, dar nu înţeleg de ce nu are tupeu să meargă în stradă şi să vadă cum îl percep oamenii”.

Candet: ”Până când Marcel Nichita şi Ionel Palăr nu-şi vor da demisia din funcţiile deţinute, PNL Bacău nu va mai avea tineri în partid”.

Mihai Candet a vorbit şi despre susţinerea pe care a avut-o în PNL Bacău din partea unor oameni valoroşi, Dragoş Luchian, Raluca Năstase sau Ciprian Piştea. Invitatul lui Gabriel Bălan a vorbit despre piedicile puse oamenilor de valoare din PNL care nu pot fi promovaţi din cauza celor două persoane menţionate.

USR e din ce în ce mai bun” a mai spus Mihai Candet în discuţiile din studioul emisiunii ”Dialoguri pe scara Richter”.

Voi face anticampanie PNL până cei doi îşi vor da demisia şi le dau şi termen: 15 zile” a spus Mihai Candet. ”PNL Bacău nu va lua nici Primăria, nici Consiliul Judeţean şi dau cu subsemnatul pentru asta” a mai spus demisionarul PNL, explicând că e târziu pentru a începe promovarea unui candidat valoros, deşi, spre exemplu, Piştea sau chiar Bogdan Cătălin Creţu, ca primar, cu un viceprimar ca Raluca Năstase, PNL ar putea reuşi, dar e târziu.

Cu siguranţă că intervenţiile lui Mihai Candet au răvăşit câteva persoane din PNL Bacău dar aşa cum a menţionat realizatorul Gabriel Bălan, studioul TV Urban Bacău va fi deschis permanent pentru orice politician şi formaţiune politică.