Comunicat de presa

Prins în flagrant delict de polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău

Polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, din localitate care încerca să sustragă bunuri dintr-o societate comercială.

La data de 15 februarie a.c., tânărul de 22 de ani ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Bacău de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, respectiv colete, fiind prins de poliţişti şi condus la sediul de poliţie pentru audieri. În urma verificărilor efectuate s-a constatat făptul că anterior, bănuitul ar fi sustras colete din depozitul societăţii în valoare totală de aproximativ 7000 de lei.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

One thought on “Prins în flagrant delict de polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău

  1. Nu Politia l-a prins, ei doar l-au arestat. El este un fost angajat al societatii unde a patruns si a furat. Angajatii acestei societati l-au urmarit, prins, imobilizat si dat pe mana Politiei. Si cat a fost angajat a furat. Acum i s-a infundat. Copil prost, prea increzut.

Comments are closed.