National

DR. Max. Uriaşa reţea formată din fostele Belladonna, Sensiblu, Punkt şi Arta.

Aţi observat cu siguranţă şi în Bacău apariţia farmaciilor Dr. Max. Detalii despre acest lanţ de farmacii le-am găsit explicate într-un articol ce prezintă informaţiile foarte detaliat.

Dr.Max, cel mai mare lanţ de farmacii din Europa Centrală şi de Est, deschide astăzi 418 farmacii, în 93 de oraşe din toată România, după ce fondul de investiţii ceh care îl controlează a cumpărat farmaciile Belladonna.

Fondul de investiţii Penta Investment, proprietarul Dr.Max, a achiziţionat anul trecut lanţul de farmacii Belladonna. Tranzacţia viza, la acel moment, în jur de 47 de farmacii Belladonna. Anterior, la finalul anului 2017, Dr.Max a devenit primul operator farmaceutic de pe piaţa românească şi printre primele 4 lanţuri de farmacii din Europa, după ce a anunţat că a cumpărat lanţurile de farmacii Sensiblu şi Punkt.

La acea dată, Dr.Max opera deja 31 de farmacii în România în urma preluării farmaciilor Arta. În urma celor două tranzacţii majore, era estimat că Dr.Max va controla circa 660 de unităţi farmaceutice în România. Se pare că operatorul a decis însă să păstreze doar o parte din unităţi, aşa că va opera momentan 418 de farmacii. Operatorul va acoperi cele mai importante oraşe şi zone geografice. Printre alte oraşe de pe harta României, Dr.Max va fi prezent în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa. Două nume: Dr.Max şi Sensiblu Farmaciile vor funcţiona sub două branduri distincte: Dr.Max şi Sensiblu.

Mai precis, lanţul de farmacii Sensiblu va continua să răspundă nevoilor clienţilor din mediul urban, în căutare de produse de frumuseţe şi wellness, prin oferte premium, locaţii de top şi servicii de cea mai bună calitate, în peste 200 de farmacii din România. Cu această nouă strategie de retail, A&D Pharma îşi propune să devină lider pe piaţa de profil din România.  În schimb, brandul Dr.Max va oferi produse la preţuri accesibile, în toată România, punând accent în special pe nevoile pacienţilor cu afecţiuni cronice, ale seniorilor şi ale tinerelor mame. Brandul Dr.Max este prezent şi în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia şi Italia.