A renăscut Ghidul Bacăului! Mai mult nici că se poate…

Cunoscut cândva ca fiind cel mai cunoscut portal online de ştiri naţionale şi internaţionale, iată că în 2020 Ghidul Bacăului se relansează în forma 100% reală a numelui pe care îl poartă.

În acest ghid veţi găsi: locaţii publice, instituţii publice, evenimente din Bacău, afaceri mici şi companii mari, toate cu date de contact şi informaţii utile băcăuanilor dar şi celor care au nevoie de un real ajutor în tranzitarea Judeţului Bacău.

Dacă nu găseşti aici afacerea ta, o poţi adăuga foarte simplu, gratuit sau tarifar. Însă cu ocazia redeschiderii noului Director, toate pachetele de promovare online sunt gratuite pentru o perioadă de 120 zile în acelaşi timp implementând plata prin sms sau card bancar. Ghidul Bacăului este un instrument de promovare online puternic şi foarte necesar comunităţii locale. Se ştie tendinţa de promovare a oricărei afaceri obligatorii în mediul online însă nu pentru oricine se văd şi rezultate benefice, dar în această privinţă ne ajută cu siguranţă acest site. Caută în Locaţii Bacău orice te interesează sau adăugă ce crezi că lipseşte. Deţinem din oficiu peste 4000 de locaţii din întreg judeţul şi toate categoriile de interes.

Dacă ai activitatea unei societăţi comerciale din Bacău, cu siguranţă trebuie să exişti aici indiferent de pachetul de promovare ales. În acelaşi timp, dacă, cauţi o afacere locală care să te ajute în rezolvarea unei probleme, o poţi găsi tot aici.