”Îmi doresc să candidez la Primăria Bacău în vară” – Dragoş Ştefan.

Într-o emisiune live din studioul TV Urban Bacău, acolo unde a participat la emisiunea ”Dialoguri pe scara Richter”, realizată de Gabriel Bălan, viceprimarul Daniel Ştefan a făcut o serie de declaraţii ce pot clarifica pe alocuri, lacunele administraţiei băcăuane din ultimii 3 ani.

Cea mai nostimă, ni s-a părut cea în care, întrebat ce părere are despre proiectul primarului Cosmin Necula legat de terenurile ce se vor oferi gratuit pentru băcăuani în zona ieşirii spre Oneşti, a spus: ”E o idee bună a lui Cosmin, însă va trebui să vin eu primar să termin treaba”.

Mi s-au dat şi luat atribuţii aproape de pe o zi pe alta până când băcăuanii au ajuns să mă întrebe pentru ce-mi iau indemnizaţia. Vreau să fac treabă şi nu sunt lăsat!

Viceprimarul Dragoş Ştefan a povestit despre atribuţiile pe care le-a avut rând pe rând şi despre lucrurile pe care le-a făcut cu o deosebită implicare. A povestit despre parcarea din faţa Autogării, cea care a fost ocupată abuziv de către agentul economic din zonă şi care a fost redată domeniului public, taxi-urile având astfel posibilitatea de a parca într-un mod civilizat în zonă fără să mai ocupe prima bandă a Bdului Unirii pe sensul de mers spre centru.

Am primit ca atribuţie, problema câinilor comunitari şi după ce am dorit să-i strângem de pe străzi, responsabilul de acolo a început să se plângă primarului. Între timp mi-a fost luată şi atribuţia asta.

Vorbind despre conflictele din şedinţele CL, Viceprimarul Ştefan a spus că regretă hârjoneala asta politică în care antreprenorii pierd milioane de euro şi în care băcăuanii nu au decât de pierdut.

Întrebat fiind dacă va candida la Primăria Bacău în vară, Dragoş Ştefan s spus că îşi doreşte asta şi a anunţat intenţia dar încă nu e nimic oficial. Recent intrat în PMP cu toată echipa municipală a partidului ALDE din care a făcut parte până în luna octombrie 2019 când a fost practic dat afară pentru că începuse să nu mai voteze cu ”alianţa PSD-ALDE”, viceprimarul Ştefan a spus că-şi doreşte să fie sănătos şi să ajungă până la alegerile locale.

In 2016 am fost un antreprenor ambiţios intrat în politică alături de un politician cu experienţă, în persoana domnului Scripăţ şi speram să formăm o echipă bună pentru administraţia băcăuană”, a mai spus printre altele vicele băcăuan.

Mai jos puteţi urmări emisiunea în care Dragoş Ştefan a vorbit despre administraţie, politică, contre şi viitorul politic.

''DIALOGURI PE SCARA RICHTER'', realizator, Gabriel Bălan.

''DIALOGURI PE SCARA RICHTER'', realizator, Gabriel Bălan.Despre problemele urbei cu (alde) Dragoș Ștefan. Cine mai administrează și cine mai este în opoziție?

Publicată de UrbanBacau TV pe Marţi, 4 februarie 2020
Please follow and like us: