International

Mark Zuckerberg anunță schimbări la Facebook!

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, spune că rețeaua socială va susține principii precum libera exprimare sau criptarea, chiar dacă va fi criticată pentru aceste lucruri.

„Aceasta este noua abordare și cred că va supăra o mulțime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulțime de oameni, așa că încercăm ceva diferit”, a spus Zuckerberg la un summit de tehnologie din Utah. Declarația vine după ce zilele trecute cofondatorul companiei a declarat că ținta lui pentru perioada următoare nu este „să fie plăcut, ci înțeles”.

Fondatorul Facebook a adăugat că organizația pe care o conduce nu a făcut mult timp nimic care ar fi putut fi considerat „prea ofensator”, dar va schimba această strategie în fața a ceea ce el numește „cenzură excesivă”.

Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulțime de tipuri diferite de conținut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a adăugat Zuckerberg. El a recunoscut că Facebook are responsabilitatea de a elimina conținutul publicat de teroriști, de către cei care exploatează copii sau cei care incită la violență, relatează CNN, citat de Mediafax.

Zuckerberg a adăugat că Facebook va continua să lupte pentru criptarea datelor.

Sursa: Digi24.ro