National

Ştefan Mandachi angajează srilankezi huiduiţi în Ditrău!

Mandachi şochează din nou. Un bun observator a tot ce se întâmplă în Romania, antreprenorul sucevean a rămas şocat la vederea scenelor petrecute în Ditrău, cele în care doi srilankezi sunt alungaţi din brutarie şi din satul unde se stabiliseră pentru a munci.

În momentul în care românii iau cu asalt ţările străine, acolo unde îşi găsesc de muncă pentru a putea întreţine familia rămasă acasă, în momentul în care patronii români nu prea mai au forţă de muncă, 300 de unguri ce trăiesc în România, îi fugăresc pe cei doi străini.

Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aş fi renunţat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laş, deşi cine ştie ce nebuni l-au presat… Ştia cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluţie, dar n-aş fi renuţat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toţi românii peste graniţe. I-a hăituit şi pe angajaţi şi pe patroni, până a rămas ţărişoara golită.

Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienţii sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locaţii în toată ţara, îi pun şef de producţie la panificaţie şi postez poze cu mine şi cu ei în locaţie. Cât despre cei 300 de inşi care ţipă înverşunaţi… mă şochează, Doamne fereşte, Doamne păzeşte, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abţin, deşi nu cred…”

Mandachi va deschide o franciză în Sfântu Gheorghe şi are de gând să angajeze cât mai mulţi străini în această locaţie.

”O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deşi nu erau planificaţi! Asta ca să ştie nebunii cu gândire feudală şi să ne evite. Am voie să respect legea în ţara mea, nu?”, a fost mesajul manifest postat de Ştefan Mandachi pe contul său de Facebook.