Local

Centrul multifuncţional social-filantropic și cultural ,,Sfinţii Martiri Brâncoveni”

Împreună cu Parohia „Sfinţii Trei Ierarhi” Primaria BACAU construiește Centrul multifuncţional social-filantropic și cultural ,,Sfinţii Martiri Brâncoveni”. O nouă creșă și o cantină socială vor funcționa în cadrul Centrului.

Primăria Bacău a sprijinit Parohia în ridicarea acestui complex social care se apropie de finalizare. Printre mai multe servicii oferite, clădirea va găzdui și 6 grupe de creșă pentru aproximativ 100 de copii, dar și o cantină socială pentru persoanele aflate în dificultate.

După finalizarea construcției aflată în curtea bisericii din strada Ștefan cel Mare urmează dotarea spațiilor, astfel încât noile grupe de creșă să devină funcționale pentru toamna acestui an.

Astăzi, în zi de mare sărbătoare, la Hramul bisericii, transmit mulțumirile comunității noastre Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim – Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, pentru binecuvântarea adusă acestui așezământ cu o valoare deosebită pentru orașul nostru. Totodată, mulțumim părintelui paroh Aurel Cârlan pentru dedicarea, contribuția și sprjinul direct în realizarea acestui proiect de suflet.’a scris Cosmin Necula pe facebook.