Sănătatea copiilor noștri pe primul plan. Alte dotări în cabinetele școlare!

Cosmin Necula a anunţat pe pagina sa de facebook dotările noi ce au ajuns la Școala Gimnazială ,,G. M. Cancicov” şi la Universitatea ,,Vasile Alecsandri”, dotări ce constă într-un număr de 4 scaune stomatologice noi pentru aceste unităţi şcolare.

 ”4 SCAUNE STOMATOLOGICE NOI pentru cabinetele școlare. Așa cum am promis, începând din această lună încă două instituții de învățământ beneficiază de scaune stomatologice noi pentru cabinetele medicale.

La Școala Gimnazială ,,G. M. Cancicov” a fost achiziționat și un autoclav (aparat necesar pentru sterilizarea instrumentarului), iar cabinetul a fost amenajat de la zero, fiind efectuate ample lucrări de renovare și modernizare a spațiului.

La Universitatea ,,Vasile Alecsandri”, scaunul stomatologic achiziționat este unul performant, potrivit pentru a oferi aceste servicii medicale studenților. Pentru prima oară în ultimii 50 de ani Primăria investește în dotarea și amenajarea acestor cabinete dentare, primele două scaune fiind montate din luna noiembrie la Colegiul Național ,,Vasile Alecsandri” și la Școala Gimnazială ,,Al. I. Cuza”. Vechile scaune stomatologice din aceste cabinete erau din ANII 60 și, în mod evident, se aflau într-o stare precară ce nu mai permitea utilizarea lor.

Asistența medicală eficientă și de calitate trebuie să devină o normalitate în fiecare școală și voi continua investițiile de acest tip. Am demarat deja procedurile pentru a mai achiziționa încă două scaune stomatologice ce vor deservi cabinetele școlilor din oraș.”