Adrian Gavriliu răspunde noilor acuzaţii scrise de ”majordom”.

În ultimele zile, publicaţia sport24bacau.ro menţionează despre o eroare a directorului CSM Bacău, Adrian Gavriliu, cel care, se pare că a achiziţionat un jucător pentru clubul de handball, inapt de joc în acest campionat din cauză că jucătorul menţionat s-a transferat deja de două ori în acest sezon.

Ionuţ Rotaru, jucătorul în cauză, a utilizat deja cele două „mutări” disponibile prin trecerea succesivă de la Potaissa Turda la AHC Dunărea Călărași și apoi HC Dobrogea Sud Constanța, aşadar, se pune acum întrebarea: ”sub ce formă se va putea plăti, din bani publici, contractul unui jucător care nu are drept de joc la propria echipă?”

Adrian Gavriliu ne dă explicaţia într-o postare pe facebook şi anume:
”In primul rând, Ionuţ Rotaru va veni la Bacău! Apoi, dacă nu e apt de joc, nu-i logic că nu va exista un contract de muncă până situaţia nu va reveni la normal? Apoi, legat de retragerea echipei de Liga a 2-a, ea nu a avut loc după ce s-a făcut ţintarul şi oricum CSM-ul a făcut contestaţie.”

Gavriliu arată cu degetul spre ”majordomul” lui Armanu, cel care, spune el, a vândut 6 jucători băcăuani la Călăraşi. Se pare că scandalurile din jurul CSM-ului şi a directorului Gavriliu nu sunt nici pe departe stinse ci mai degrabă reactivate ori de câte ori se poate interpreta ceva.