Urban Bacau

Final! Cum arată echipa perfectă a CL Bacău în viziunea urmăritorilor Urban Bacău TV.

Final de sondaj şi pe Urban Bacău, sondaj în care am încercat să includem echipa perfectă pentru Consiliul Local Bacău din vară. La vederea ”candidatilor” au apărut diverse critici legate de numele lor şi mai ales de cine a propus aceste nume pentru sondaj. Pentru toţi aceştia, vă repetăm faptul că Urban Bacău e singurul care decide în tot ce scrie pe site şi nu avem ”surse” de informaţii de prin interiorul partidelor. Am ales fix ce am considerat noi că ar fi eligibil şi mai ales şi-ar dori să candideze pe o astfel de funcţie. Nu am sunat pe nimeni personal să-l întrebăm dacă vrea să candideze şi nici nu i-am ales după cât de lung le e părul.

Alţii, refugiaţi prin partidele care deşi nu-i mai doresc ţin scai să poarte un război cu cei rămaşi pe acolo au încercat să ne amestece. Le repetăm şi de această dată că e doar războiul lor şi noi doar ne bucurăm să avem subiecte de scris. Voi vă ”spargeţi capetele” şi noi facem trafic. E ok.

În sondajul Urban, avem parte de prima mare surpriză şi anume, un loc întâi ocupat de un ”independent”, în persoana lui Dorin Chirilescu, blogger băcăuan şi administrator al spirit-civic.ro, pentru care n-aş fi băgat mâna-n foc nici în primii 20.

Votul se datorează activității desfăşurate pentru comunitate, una constantă de aproape 6 ani. Poate fi considerat chiar unul din punctele forte de pe fişa postului pentru viitorii candidați. Implicarea la nivel de comunitate trebuie să fie un element obligatoriu pentru viitorii candidați.

Deşi câteva voci au susţinut că sondajul e plătit de inimile albastre, în speţă USR, iată că nici pe locul 2 nu avem un candidat de-al lor ci Raluca Năstase de la PNL.

Pe locul 3, ”băiatul în cămaşa roz” aşa cum îl alintă duşmanii, Sebastian Cernic de la USR, devansându-l cu doar 2 voturi pe recentul ”independent” intrat în PLUS, Cristian Ghingheş.

Aşadar, primele 4 locuri, un independent, PNL, USR, PLUS. Aceasta este doar echipa perfectă votată de urmăritorii Urban Bacău TV şi nimic altceva. Dar faptul că am stârnit discuţii aprinse pe reţelele de socializare e un alt motiv de bucurie pentru noi. Asta înseamnă să contezi şi să poţi deranja. Probabil că ar fi vrut şi alţii incluşi în acest sondaj, dar noi nu funcţionam pe baza intervenţiilor sau a telefoanelor în privat. Noi am ales lista, voi aţi ales echipa perfectă.

După ce au votat 1.500 de persoane, echipa dorită în Consiliul Local ar arăta cam aşa:

1.Dorin Chirilescu IND. 528
2.Raluca Năstase PNL 443
3.Sebastian Cernic USR 191
4.Cristian Ghingheş PLUS 189
5.Costache Cătălin USR169
6.Ana Groza USR167
7.Ciprian Octavian Piştea PNL 136
8.Daniel Miclauş PNL 102
9.Irinel Timaru PLUS 98
10.Ionuţ Adrian Gavriluţă PNL 93
11.Liviu Rusu USR 80
12.Felicia Ciobanu USR 80
13.Ciprian Aris PLUS 65
14.Bogdan Cătălin Creţu PNL 64

15.Iulian Stoican PNL 64

16.Iulian Vişoiu PB 59
17.Petrică Mihăilă PNL 58
18.Bogdan Drăguţ PLUS 50
19.Cosmin Necula PRO 35
20.George Cojocărescu IND. 30

Mulţumim tuturor celor care au participat la acest sondaj şi revenim săptămâna viitoare cu cel pentru fotoliul de Primar al Bacăului!

Sondajul lui Marius Apostol, unul foarte interesant din unghiul candidatului dorit la Primarie! Urmăriţi >>>AICI

One thought on “Final! Cum arată echipa perfectă a CL Bacău în viziunea urmăritorilor Urban Bacău TV.

Comments are closed.