Comunicat de presa

Drumul nu este tomberon de gunoi! Greu de inteles!

Nu ne plac gunoaiele aruncate pe marginea drumului, vrem o ţară că afară însă putem spune că suntem pe contrasens. Pe contrasensul bunului simţ. Urlăm cu toţii că trebuie să fim civilizaţi însă la tot pasul ne confruntăm cu mai multe probleme decât niciodată.

Ne confirmă asta şi comunicatul de presă al celor de la DRPD Iaşi:

O nouă zi de salubrizare a DN 2, Cleja – Faraoani (județul Bacău). Reamintim, pe acest traseu, tone de gunoaie sunt aruncate zilnic pe marginea drumului național, direct din autoturisme, de către conducătorii auto din localitățile riverane. Lucrătorii Secției Drumuri Naționale Bacău sunt mobilizați pe acest segment pentru a treia zi, consecutiv, astfel de acțiuni fiind întreprinse pe toate sectoarele de drumuri naționale din administrare, săptămânal.
Apelul nostru pentru conducătorii auto este de a păstra drumurile și spațiul adiacent curate. Din respect pentru mediu, dar și pentru ceilalți participanți la trafic, recomandarea este ca pubelele instalate în parcări să fie folosite strict pentru deșeurile rezultate în timpul deplasării pe drumurile naționale și nu pe post de tomberon pentru deșeurile din gospodării.