PLUS Bacău caută candidat la Primarie!

A început competiţia internă în PLUS Bacău, cea care trebuie să aibă un câştigător capabil să câştige Primăria Bacău. Cei de la PLUS spun că în următoarele zile îl vor anunţa pe cel care va fi desemnat să intre în cursa pentru fotoliul de Primar. În lupta internă s-au înscris 5 membri şi fiecare dintre ei susţin că au programe competitive şi soluţii viabile pentru a administra urbea.

”Astăzi, la sediul nostru din str. Banca Națională nr. 25, au început dezbaterile finale din competiția internă a PLUS pentru desemnarea candidatului la Primăria Bacău. Avem nu doar una, nu două, ci mai multe persoane care au idei și soluții concrete pentru rezolvarea problemelor din oraș și implicit pentru dezvoltarea municipiului.

În competiția internă sunt înscriși Ciprian Aris, Gabriel Budău, Bogdan Drăguț, Cristian Ghingheș și Irinel Timaru, candidatul urmând a fi desemnat zilele următoare după perioada de dezbateri interne, în baza votului tuturor membrilor PLUS din municipiul Bacău.” au scris pe facebook cei de la PLUS.

1 thought on “PLUS Bacău caută candidat la Primarie!

  1. Ghinghes este baiatul care a fost membru PSD cativa ani de zile? Si tot cel care a pierdut definitiv procesul de calomnie intentat de Ionut Avram, fiind aparat de avocatul lui Dragos Benea? Pai bine, PLUS, asa facem politica, cu oameni „noi” care erau in echipa lui Ponta pana mai ieri?

Comments are closed.