Laura Lavric a luat banii şi n-a mai cântat de Revelion la Slănic Moldova!

Gest incalificabil al artistei de muzică populară Laura Lavric care se pare că a luat banii de la administratorul unui hotel din Slănic Moldova, Ion Munteanu, pentru a cânta de Revelion și a dispărut fără nici o explicaţie!

După ce administratorul hotelului i-a oferit 500 de euro în avans, aceasta a dispărut imediat după câteva contre cu formaţia care trebuia să o acompanieze. Se pare că lipsa unui microfon pe care artista de 74 de ani a susţinut că nu-l avea la ea şi formaţia care a refuzat să i-l ofere pe al ei a împins-o la un gest incalificabil.

Redacţia de ştiri Pro Tv a contactat-o telefonic însă artista a preferat să le închidă telefonul fără vreo explicaţie.

Administratorul este decis să își ceară dreptatea în instanță!

Please follow and like us:

2 thoughts on “Laura Lavric a luat banii şi n-a mai cântat de Revelion la Slănic Moldova!

  1. Nu te supara pe mine domne dar microfonul este considerat instrument muzical.cum ar fi ca sunetistul sa le aducă si instrumentele de-acasa ex:vioara. pian orga cimpoi Tobe s.a.m.d fiecare solist trebuie sa aibă microfon personal pentru ca se transmit boli De la o gura la alta Cunosc foarte mulți, care au luat herpes si candidoza bucala de la treaba asta cu datul… ,la asta nu te-ai gândit!!Asta e Rușine din partea ei pentru că trebuia măcar sa vorbească cu angajatorul contractului Si dupaaa să plece cam asta e părerea mea si nu numai a mea!

  2. Nu a avut artista microfon?! Hai, ha!! Ăia nu au lăsat-o să cânte pe microfonul lor?! Hai, ha!! Așa se procedează în România. Dacă le dădea o sută de euro, să vezi cum îi lustruiau și opincile Laurei. De când trebuie să aibă artistul micrifon??!! Dacă ai fost angajat să aduci sistemul de sonorizare înseamnă că pui la dispoziție tot pentru toți artiștii care vin să presteze la eveniment. Dacă avea microfon la ea, atunci aveau să zică: da, dar nu cântați pe sistemul nostru. Și tot așa…
    Ăștia sunt “profesioniștii” din România, plus că patronul nu înspre artistă trebuie să se îndrepte, asta daca așa s-a întâmplat.

Comments are closed.