Campanie

Bucuria Crăciunului în Slobozia Nouă. Cu RO100 Bacău.

Un gest de apreciat al celor de la Platforma RO100 Bacău, ce a unit suflete minunate în scop caritabil. Mai degrabă în spiritul lui Moş Crăciun care trebuia să ajungă şi la cei peste 30 de copii nerăbdători.

”Sărbătoarea Crăciunului e un moment în care, fiecare dintre noi, ne amintim că trebuie să fim mai buni, să fim mai aproape de cei de lângă noi. Nu există o altă bucurie mai mare a sufletului, decât atunci când îți poți oferi ajutorul celui care ți-l cere.

Astfel, cu ajutorul d-nei Lidia Nicodin, cadru didactic din comuna Stănișești, sat Slobozia Nouă, Bacău, Platforma RO100 Bacău a adus în sufletele celor peste 30 de copii, bucuria Crăciunului. Preț de câteva ore, cu toții am uitat că suntem într-un sat uitat de timp, cu case de chirpici si uliți pline de noroi. Doar zâmbetele, îmbrățisările si glasurile colindelor ne-au transportat într-o lume fără griji și plină de daruri.

Mulțumiri voluntarilor și donatorilor RO 100 Bacău, comunității RO100 Torino, care au participat în cadrul acestei campanii. Fiecare copil a primit încălțăminte nouă, hăinuțe de iarnă, dulciuri, jucării și rechizite.” au scris cei de la RO100 Bacau.