Andreea îţi duce gândurile frumoase persoanelor dragi ţie!

În vremurile astea în care patronii se plâng de lipsa forţei de muncă, deşi nu oferă salarii pe măsura muncii şi nici condiţii decente, sunt unii tineri care încearcă să facă ceva pe cont propriu. Cu multe emoţii, planuri şi socoteli, temeri că vor da greş. Dar îşi iau până la urmă inima-n dinţi şi pornesc la drum.

Aşa am aflat şi de o tânără băcăuancă ce a ales o afacere pe cont propriu, una care tind să recunosc că este extrem de interesantă. Are 29 de ani şi locuieşte în Măgura, a fost prin ţări străine însă familia întemeiată în 2013 şi cei doi copii au obligat-o să revină.

S-a gândit într-o zi cum poate primi o felicitare o mamă de la fiica ei plecată într-o ţară străină. Un tort, un mesaj, o floare. Şi s-a gândit că ea poate face acest lucru în locul persoanelor care nu-şi revăd persoanele dragi în zilele importante de peste an.

”Ideea mia venit după ce chiar eu nu am reușit să ajung la ziua tatălui meu” îmi spune la un moment dat Andreea. ”Mă gândesc din iulie la această afacere dar abia în noiembrie am prins curaj să plec la drum”, continuă Andreea, ”Prima mea clientă a fost o fată din Anglia care nu a reuşit să ajungă la aniversarea mamei ei şi a apelat la mine. Eu am filmat momentul şi a fost foarte încântată.

Andreea are o ofertă bogată în ceea ce constă pachetele oferite pentru ocazii speciale. ”Pot alege şampanie, tort, flori, felicitare, etc. Efectiv îmi explică ce vor şi cum vor şi creăm împreună momentul dorit.”

Andreea Moisă poate fi găsită pe facebook la adresa SURPRIZE LA DOMICILIU şi împreună cu ea puteţi trimite clipe de fericire persoanelor dragi rămase acasă.

Ambiţia şi inventivitatea Andreei e de apreciat, tineri de genul ei pot schimba câtuşi de puţin mentalităţi şi pot da naştere altor ambiţii îndrăzneţe. Îţi dorim succes pe mai departe şi invităm prietenii plecaţi prin ţări străine să te contacteze!