Accident

34 de morți și 70 de răniți pe șoselele României, în doar 5 zile!

Poliția Română anunță un bilanț SUMBRU în acest sfârșit de an. Pe şoselele din România au murit 34 de oameni și de două ori mai mulți au fost răniţi grav în accidente rutiere, în doar CINCI zile!  Poliţiştii au reţinut aproape 500 de permise de conducere şi au dat amenzi de peste 2,3 milioane de lei în ultimele zile.

În doar cinci zile, pe drumurile din România și-au găsit sfârșitul 34 de oameni și alți 70 au fost grav răniți. Principalele cauze au fost nerespectarea vitezei legale și a regulilor de circulație, consumul de băuturi alcoolice, și nu în ultimul rând starea drumurilor din cauza vremii nefavorabile.

În 24-25 decembrie au fost 44 de accidente rutiere, în urma cărora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav rănite, la nivel național.

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, la nivel național, s-au produs 15 accidente grave de circulație, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite.

Bilanțul a crescut în continuare. De Sfântul Ștefan, pe 27 decembrie, la nivel național, s-au produs 19 accidente grave de circulație, în urma cărora 4 persoane au decedat, iar 15 au fost grav rănite.

Cu trei zile înaintea sfârșitului de an, sâmbătă, pe 28 decembrie, la nivel național, s-au produs alte 11 accidente grave de circulație, în urma cărora 3 persoane au decedat, iar 10 au fost grav rănite, a anunțat poliția Română într-un comunicat.