Opoziție cu deschidere spre media locală.

Conferința PSD ce s-a desfășurat astăzi în sala Ateneu, a avut ca scop semnalul de rebrenduire a organizației județene într-o încercare de ultim moment de salvare a imaginii partidului, șifonată groaznic de ghiuleaua Dragnea și neinspirata Viorica.

Cum era și firesc, prezidente nu a rămas dator actualului primar, acuzându-l pe acesta că a încercat a se transforma într-un erou local în lupta cu vechea conducere centrală, deși nimeni nu l-a împiedicat în a-și face datoria. În vizorul social democraților a fost luată și poliția locală ce riscă acum o masivă reducere de personal. Ministrul Sova, liderul interimar al municipalei a vorbit despre realizările guvernării social-democrate, însă nimic despre nenorocirile ce au condus la prăbușirea guvernului.

În fine, salutară este deschiderea partidului față de media locală. Sperăm să-i țină cât mai mult dorința de relaționare cu presa, mai ales cu cea care nu prea a avut ce scrie de bine despre ei, mai ales în ultimii trei ani. Vorba aia, un partid deschis trebuie să-și asume și cele bune și cele rele înainte să le spele.