Evenimente

„Moş Crăciun pentru 200 de copii” şi colaborările de suflet.

În cadrul Târgului cu vânzare, numit Karpenburg, care a avut loc în data de 7 decembrie 2019, colectivul de părinţi împreună cu cadrele didactice ale Grădiniţei Bambi-CTCN Vasilescu Karpen, au contribuit cu diverse decoraţiuni handmade şi bunătăţi tradiţionale care au avut ca scop strângerea unor fonduri ce încă de la început au fost cu o destinaţie în scop umanitar pentru alţi copii mai puţin norocoşi!

Târgul a fost un real succes strângându-se suma de 1.100 lei, sumă pe care colectivul de educatoare a Grădiniţei Bambi a hotărât în unanimitate, în urma unei întâlniri, să o doneze şi astfel să vină în sprijinul unui proiect ce poartă denumirea de „Moş Crăciun pentru 200 de copii”!

Proiectul a fost iniţiat de către Asociaţia non-profit „Vreau să ajut” iar anul acesta copiii care vor beneficia de sprijin, sunt copiii cu situaţii limitate din comuna Pânceşti, judeţul Bacău.

Acţiunea se va desfăşura în data de 21 decembrie, ora 10.00, la Căminul Cultural din comuna Pânceşti!

Astfel, s-a născut o frumoasă colaborare între Grădiniţa Bambi şi Asociaţia Vreau să Ajut.

Vă mulţumim din suflet tuturor celor care aţi adus aportul la strângerea celor 1.100 lei şi vă mulţumim pentru bucuria pe care o putem duce copiilor din comuna Pânceşti!