Pareri

Strada Aeroportului, redată traficului săptămâna viitoare!

Pentru că Benea e purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean de ani buni, timp în care s-au tot perindat prefecţi de carton sau aserviţi baronului de Bacău, tot el anunţă reluarea traficului pe strada Aeroportului începând cu săptămâna ce urmează.

În textul enunţat pe facebook, foloseşte din nou termene celebre şi hashtag-uri ce promit un viitor luminos Bacăului. Deşi are în mână judeţul de 12 ani, abia acum încep promisiunile europarlamentarului ce pare că nu are nimic bun de făcut la Bruxelles. Prea mult timp are pentru certurile de la nivel local şi pentru vizitele de lucru. Chiar aşa, 10.000 de euro îi primeşte pentru activitatea de pe facebook şi la Parlamentul European?

Până aflăm asta, mai jos avem postarea lui Benea, legată de reluarea traficului pe strada Aeroportului.

„Strada Aeroportului, pentru modernizarea căreia am avut de furcă 7 ani cu fosta administrație Stavarache – PNL, care nu o dorea reabilitată, este asfaltată complet.

Urmează trasarea marcajelor, amplasarea indicatoarelor rutiere și a sistemelor de siguranță rutieră, astfel încât săptămâna viitoare strada să fie dată în trafic.
Se lucrează, susținut, la modernizarea trotuarelor, precum și la noul sistem de iluminat stradal.”