Pareri

Benea a ratat din nou promisiunea cu braţul vestic al Centurii. Plus ca Umbrărescu nu şi-a primit banii!

Lucrările vor continua în ritm susţinut, astfel că până pe 20 noiembrie se va finaliza operaţiunea de turnare a asfaltului. După încheierea acestui proces, se vor amplasa sistemele de siguranţă rutieră specifice, urmând ca în jurul datei de 22 decembrie 2019, braţul vestic al Centurii Bacăului să fie dată în circulaţie rutieră.” scria presa dedicată a vremii, în 6 noiembrie 2019. Acum o lună, în timpul campaniei electorale, PSD avea nevoie de procente pentru Veorica şi lansa la apă nişte bărcuţe de hârtie. Gogoşi, exact cum le spunea Benea declaraţiilor susţinute de Corina Creţu.

#neţinemdecuvânt a devenit în doar o lună, o nouă gogoaşă electorală, braţul vestiv fiind anunţat ca imposibil de dat în folosinţă pe 22 decembrie, după cum susţine CNAIR. Benea a reuşit să lanseze o nouă promisiune pe care nu o poate onora şi Centura rămâne pentru mai târziu, eventual pentru campania de la locale, acolo având nevoie de procente pentru Sova, fostul ministru al Transporturilor, titulatura folosită de presa aservită.

Mai mult de atât, Umbrărescu nu şi-a primit toţi banii pentru ceea ce a făcut până acum, pe surse invocându-se doar un procent de 14%, unul ce denotă faptul că PSD s-a ţinut mereu de cuvânt.. Doar 20 milioane euro primiţi din totalul de 120 şi un procent de realizare a Centurii de 38% conform CNAIR.

Atât Lucian Sova cât şi Dragoş Benea au declarat în noiembrie ca braţul vestic al Centurii Bacăului – Bălcescu – Măgura (ieşire spre Oneşti ) va fi finalizat până la finalul lui 2019. Gogoşi vândute de cei doi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Hai boss, că ne ţinem de cuvânt, nu-i aşa?

Sursa foto: video Asociatia Pro Infrastructura